Ook met nieuw verkeerscirculatieplan blijft je traiteur prima bereikbaar!

Leuven heeft een gloednieuw verkeerscirculatieplan. Maar geen paniek, je kan ons perfect blijven vinden!

Wat is er veranderd? Het kleine stukje van de Mechelsestraat vanaf de Lei (hoek met Convento Wines) tot aan de Vismarkt is voortaan voetgangerszone. Je kan er niet meer doorrijden of parkeren. Inladen kan wel voor 11 uur en tussen 18.30 uur en 20.30 uur. 

Maar heel goed om te weten: je kan met de wagen nog steeds vlakbij de traiteurzaak om je favoriete gerechten op te halen. In het zijstraatje (de Lei) zijn 'shop & go'-plaatsen (in rood op het plannetje) waar je een half uurtje gratis kan parkeren (mits leggen blauwe schijf). Door de snelle rotatie vind je er beter een plekje dan vroeger. 

Via de Lei en Craenendonck (waar ook 'shop & go'-plaatsen zijn) kan je ook gewoon naar de Vismarkt rijden. Die parking blijft bestaan zolang de ondergrondse parking De Bruul niet is aangelegd (vermoedelijk pas eind 2018).
En wist je trouwens dat je in de ondergrondse parking Vaartkom voor 6 euro een hele dag kan parkeren? En vervolgens - met alle inzittenden - gratis de bus kan nemen naar het centrum? Ga je te voet, dan ben je op 10 minuutjes tot bij ons.  
Conclusie: Convento Food blijft dus prima bereikbaar en er zijn handige 'shop & go'-plaatsen (28 in totaal kortbij, zie plannetje)! 
Een groot feest? Vraag naar onze voorwaarden voor thuislevering!

Meer info over het Verkeerscirculatieplan vind je hier.