Op donderdagavond 6 december organiseren we samen met Peter Doomen, hoofdredacteur van het Ken Wijn-magazine van de Vlaamse Wijngilde, een fijn sprankelend diner.
Als champagnekenner en -auteur zal hij ons die avond begeleiden doorheen een reeks gastronomische bubbels.
Aperitief en amuses
Entre-Deux-Monts 'Wiscoutre'
Jonge aardappel | oester | crème cru
Lauw soesje | verse geitenkaas Sainte-Maure
Voorgerecht
Champagne Jean-François Launay Cuvée de Réserve
Kroketje van zwarte pens | appel | mosterd
Hoofdgerecht
Champage Tarlant Cuvée Louis
Champagne Pierre Gerbais Cuvée L'Audace
Op vel gebakken zeebaars | peterseliewortel | waterkers | hasselbackaardappel
Dessert
Champagne Pol Roger Cuvée Rich demi-sec
Pecannotentaart | peer | karamel
De avond start om 19u.
Prijs (all-in): 89 euro.
Deze avond is ondertussen volledig volzet.