Op dinsdagavond 29 mei is Sam Wils, chef van Vers Namur, te gast bij Convento. Samen met onze chefs Evy en Jonas bereidt hij een heerlijk menu.
Amuses van de chefs
Champagne Jean-François Launay Brut Cuvée de Réserve
Vissoepje | zeeduivel | safraan
Albada Viñas Viejas - Bodega Virgen de la Sierra
Bruschetta | sprot | erwt | boterboontjes | jus van erwt (*)
Pinot Grigio - Nals Margreid
Oude Geuze - 3 Fonteinen
Tartaar van rund | hangop met szechuan | basilicumolie | amandel (**)
Rosa Costa della Sesia Rosato - Nervi
Kabeljauw | groene asperge | jonge aardappel | gekonfijte tomaat
Superior Branco - Quinta do Crasto
OF
Lamskroon | hazelnoot | dragon
Planella - Celler Joan d'Anguera
Kindertraantjes!? | aardbei | zanddeeg | crème patissière
Indómita Late Harvest
OF
Kaasplank (supplement € 6)
Justino's Madeira Colheita 1997
3 gangen aan € 40
4 gangen (*) aan € 49
5 gangen (* + **) aan € 57
De wijnen worden per glas geserveerd en zijn niet inbegrepen in de prijs van het menu.
Graag reserveren.