zat 2 mei

Convento’s Verjaardags-bbq

Reserveren

In mei verjaart Convento Wines. De start was op 1 mei 2009. Dat maakt dus zes jaar... jong!

Daarom bereiden we op zaterdag 2 mei om 19 uur iets heel speciaals: bbq-freak Andy Schoemaker staat aan het vuur en bereidt heerlijkheden van Filip Rondou en Laura Massa. En uiteraard zorgen we bij Convento Wines voor de bijpassende glazen!

Dit is het menu:
Apero met als hapje een rozemarijnspiesje met coquilles in een jasje van ham
Voorgerecht: zalm op cederhouten plankje met een mineralige sauvignon blanc uit Marlbourough
Hoofdgerecht: Ternera uit de Pyreneeën
Dessert: ananas op de grill met een stukje cake

De kostprijs bedraagt €45 per persoon, exclusief dranken.

Dit menu is enkel op reservatie.
Zeg ons zeker of we rekening dienen te houden met allergieën, gluten, lactose, diabetes... Na een seintje vooraf kunnen wij u een passende maaltijd bereiden.

ER ZIJN NOG 2 PLAATSJES.