Op woensdagavond 16 mei is Bram Verbeken, chef van Gastrobar Hop, te gast bij Convento. Samen met onze chefs Evy en Jonas bereidt hij een smaakvol menu.
Amuses van de chefs
Apero 'Half & Half' met Oude Geuze en Champagne Jean-François Launay Brut Cuvée de Réserve
Krab | zuring | freekeh
Zinnebir (Brasserie de la Senne) of Pinot Grigio (Nals Margreid)
Franse groene asperge | waterkers | crumble van bellota | Belper Knolle (*)
SP68 Sicilia Bianco (Occhipinti)
Gamba op de plancha | krokante salade | salsa van piquillo en groene peper (**)
Quinta do Crasto Superior Branco
Kabeljauwhaasje | witte asperges | gestampte aardappel met tuinkruiden | jus van erwt
Stefano Antonucci Verdicchio dei Castelli di Jesi
OF
Duif | rabarber | cevenne | brioche
Langhe Nebbiolo (Luigi Einaudi) of Liefmans Goudenband
Tartelette van rood fruit | frambozenijs | citroenverbena
Indómita Late Harvest
OF
Kaasplank (supplement € 6)
Justino's Madeira
3 gangen aan € 40
4 gangen (*) aan € 49
5 gangen (* + **) aan € 57
De wijnen worden per glas geserveerd en zijn niet inbegrepen in de prijs van het menu.
Graag reserveren.