Mobiliteitstips voor je bezoek aan Convento wijnwinkel en wijnbistro!

De Mechelsestraat is prachtig heraangelegd!

De makkelijkste route (van buiten Leuven) is afrit Herent nemen en vervolgens links van Van Marcke richting Keizersberg te rijden (negeer de oranje borden over de knip). Rijd de Keizersberg omlaag en gewoon rechtdoor de Mechelsestraat in. Aan apotheek Hoogmartens passeer je enkele plantenbakken en vanaf daar vind je al betalende parkeerplaatsen.

Het stukje van de Mechelsestraat vanaf de Lei (hoek met de wijnbar) tot aan de Vismarkt is voortaan voetgangerszone.
Maar heel goed om te weten: je kan met de wagen steeds tot vlakbij Convento Wines om je favoriete fles(sen) te komen ophalen. In het zijstraatje (de Lei) zijn parkeerplaatsen waar je een half uurtje gratis (mits leggen blauwe kaart) kan parkeren. Via de Lei en Craenendonck (waar ook 'shop & go'-plaatsen zijn) kan je ook gewoon naar de Vismarkt rijden. Die parking blijft bestaan zolang de ondergrondse parking De Bruul niet is aangelegd.

Parking zoeken voor een bezoek aan de wijnbistro? Denk ook aan de ondergrondse parking Vaartkom. Van daar kan je op bepaalde dagen en uren ook een gratis pendelbus naar het centrum (inclusief Vismarkt) vinden. Ga je te voet, dan ben je op 10 minuutjes tot bij ons.  

En wil je toch liever niet met de auto komen, maak dan gebruik van onze webshop, al dan niet met thuislevering.