St├ęphane en Katrien geven de sleutels van Convento door…

Groot nieuws… Convento Wijnwinkel en -bistro krijgt in april nieuwe eigenaars. En die zullen voor de perfecte continuïteit zorgen! 
Na 14 jaar - gestart op 1 mei 2009 in volle financiële crisis… - is het tijd voor een nieuwe bladzijde in het wervelende Convento-boek. 'Ik ben bijna 66 jaar en het is tijd om de passie voor wijn aan een iets minder intensief tempo verder te zetten. Met proeverijen in kleine (bedrijfs- of vrienden-)kring, met wijnreportages overal ter wereld, met informele wijncursussen... En misschien af en toe bijspringen in Convento, wie weet', zegt Stéphane.

De sleutels van het prachtige Convento-pand in de Mechelsestraat geven Stéphane en Katrien door aan Tom De Praetere en Olivier Pareit. Tom was in 2014 de eerste vaste werknemer van Convento. Net als Olivier (ook al een tijd aan de slag bij Convento) is hij gebeten door de wijnmicrobe. Beiden zullen met de collega’s in de keuken en de zaal Convento verder uitbouwen tot een genietersadres voor wijn & foodliefhebbers.

Stéphane en Katrien: ‘We zijn oneindig blij en fier dat Convento intussen een begrip is geworden in Leuven en bij elke wijnminnende medemens ver daarbuiten. En bovenal: dat onze winkel en bistro een gezellige, huiselijke plek is voor wie houdt van mooie wijn, lekker eten, een vleugje jazz & klassiek én boeiende babbels. We hadden het zelf vaak over onze 'tweede living'. En hopelijk hadden onze klanten en gasten hetzelfde gevoel. 
We willen hen graag heel, heel erg bedanken!’ 

Ter info: cadeaubonnen en reservaties blijven gewoon geldig en doorlopen. Alleen de eigenaars veranderen, de spirit en de kwaliteit van Convento niet!