Convento Wijnbistro goes Ouderwets Lekker

Convento Wijnbistro goes Ouderwets Lekker

Een oerdegelijke, traditionele Paling in 't Groen en als dessert Grootmoeders Koekjestaart... Dat zijn de heerlijke gerechten die chef Evy van Covento Wijnbistro in petto heeft tijdens de Week van de Smaak. De Leuvense horeca en handelaars verenigen zich tijdens deze culinaire tiendaagse Week van de Smaak dit jaar onder… Lees meer
Convento Wijnbistro goes wild

Convento Wijnbistro goes wild

Chef Evy is in haar nopjes in haar keuken van Convento Wijnbistro. Het wildseizoen is aangebroken en nu is het vlees op zijn best. Op de herfstkaart van de wijnbistro staat een stoofpotje van hert en een overheerlijke wildburger, gemaakt met everzwijn en hert van de artisanale beenhouwerij Rondou. En… Lees meer
Nieuw én lekker: middaglunch bij Convento

Nieuw én lekker: middaglunch bij Convento

Convento stapt de herfst in met veel honger naar nieuwe projecten. En één ervan mag je letterlijk nemen. Voortaan hebben we een eigen chef in de keuken: Evy De Messemaeker. Zij verwelkomt jullie tijdens lunchtijd en ‘s avonds met een heerlijke kaart vol originele gerechten. Ons credo… Lees meer
Castellroig beste Catalaanse wijnmaker 2016

Castellroig beste Catalaanse wijnmaker 2016

De Finca Sabaté i Coca 'Castellroig' ontving van de Catalaanse Sommeliervereniging de prijs van de beste winery 2016. Marcel Sabaté, vierde generatie wijnmaker, was in de wolken met dit resultaat. "Het beste bewijs dat een niet aflatende zoektocht naar kwaliteit loont", aldus Sabaté. "Ik ben zo blij dat… Lees meer
  1. 8
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12