Helaas mogen we jullie nog even niet verwelkomen in onze wijnbistro. De gastvrijheid moet even wijken voor de gezondheid en het recht houden van ons zorgsysteem.
Onze keuken en onze wijnen hoeven jullie wel niet te missen. Elke week bereidt onze keukenéquipe, onder leiding van chef Evy, een…
Lees meer
In De Standaard Magazine van 26 september 2020 beloonde culinair journalist Bruno Vanspauwen onze wijnbistro met '4 bordjes', ofte 'uitstekend'.
Lees het artikel HIER.
Lees meer
Culinair journalist Jan Scheidtweiler kwam de wijncollectie van Convento verkennen en schreef op 3 septeber 2020 een reporage in de nieuwe rubriek 'Apero' van Sabato Magazine.
Lees het stuk HIER.
Lees meerBekijk alle nieuwsberichten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Convento? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.